RSS

Opera imperfecta..

01 nov.

Imagine

„Atunci cand te nasti, nu esti un copac,ci o samanta.Trebuie sa cresti,trebuie sa ajungi la o inflorire,iar aceasta inflorire va fi multumirea ta,implinirea ta.Aceasta inflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea,nici cu banii,nici cu politica.Nu are legatura decat cu tine, cu evolutia ta personala.”

Viata are un grad sporit de imprevizibilitate,iar noi,oamenii,zi de zi,mai mult sau mai putin inconstient,ne supunem legilor ei..supravietuim,luptam,invingem,murim.

Viata,in complexitatea ei,a facut in asa fel incat,fiecare dintre noi sa aiba un destin aparte.Sa nu semene unul cu celalalt.Da,destinul e unic,chiar daca,de multe ori,tindem sa credem ca tot ce ni se intampla i s-a intamplat si vecinului de la 3.Exista diferente!..fie ele si microscopice,dar exista!

Ne nastem fara un trecut.Traim in prezent si visam la un viitor.

In cazul meu,trecutul e o umbra..Nici o nostalgie!Iar prezentul e un preludiu al viitorului.

Astept viitorul.Imi fac planuri.Ma las purtata pe taramul dorintelor si al  imaginatiei.Ce-i mai rau e ca uit sa traiesc prezentul.Pacat!Are atatea de spus.

Revenind la generalitati…Viata e aceeasi.Noi trecem prin ea.De cele mai multe ori-grabiti.Nu traim clipa.Ba mai mult,o asteptam pe urmatoarea,cica mai buna. :)De fapt,noi ne ratacim.Si o facem in fiecare zi,nestiind ca atata timp cit nu-ti pasa unde te afli,nu te poti rataci.

As fi multumita  ca lumea sa realizeze toate astea,sau cel putin daca au realizat deja,sa incerce sa traiasca viata,nu sa treaca prin ea.

Si…voi incheia sugestiv,cu un citat al lui Murphy: Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire,dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amaiaza de duminica ploioasa.

P.S. VIATA E SCURTA!Imagine

A.M.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 1 noiembrie 2013 în Despre...toate!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: